Our story

Wij zijn Floris en Robin van F&R Pastry. Beide gefascineerd door chocolade en wat begon als leuke hobby is ondertussen behoorlijk uit de hand gelopen.
Inmiddels hebben wij hier ons werk van kunnen maken en we vinden het super leuk dat steeds meer mensen ons weten te vinden.

Wij vinden het belangrijk dat onze bonbons van top kwaliteit zijn en werken uitsluitend met duurzame producten.

Floris en Robin

Ons Team

Floris Zwanenburg

Oprichter & Chocolatier

Al langere tijd ben ik werkzaam als kok. Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor lekker eten en koken. Vanuit die passie is mijn liefde voor de pattiserie ontstaan. Ik ben altijd op zoek naar de beste producten en unieke smaakcombinaties en dit zie je terug in ons product. Ik vind het super leuk om mensen een plezier te doen met onze bonbons.

Robin van Delft

Oprichter & Chocolatier

Chocolatier bij F&R Pastry. Ik heb gewerkt in verschillende gerenommeerde restaurants, waar ik veel ervaring heb opgedaan en al het fijne van het koken heb geleerd. Ik heb een opleiding gespecialiseerd kok gedaan waar ik in het laatste jaar van mijn opleiding alleen patisserie had en daar is de liefde voor patisserie ontstaan.
Ik heb een liefde voor het vak en ik kan me niet meer indenken om iets anders te doen dan met chocolade en dergelijke bezig te zijn.
En deze passie stop ik zeker in onze bonbons en dat proef je terug!

F&R Pastry zakelijk

Wij leveren inmiddels aan verschillende horeca bedrijven. Wilt u ook onze bonbons op de kaart zetten of zelfs een gepersonaliseerde bonbon voor in uw horeca bedrijf. Laat het ons weten en we komen graag langs met een proefdoosje om de mogelijkheden te bespreken.

Ook kunnen wij in samenwerking met Wijnarts of Koffie Lovers een heerlijk pakket voor uw bedrijf samenstellen. Wij denken graag met u mee.

Bestellen

@florisrobinpastry

Volg ons op instagram