over ons

meet your new partners

Wij zijn Floris en Robin van F&R Pastry. Beide gefascineerd door chocolade en wat begon als leuke hobby is ondertussen behoorlijk uit de hand gelopen. Inmiddels hebben wij hier ons werk van kunnen maken en we vinden het super leuk dat steeds meer mensen ons weten te vinden.

Wij vinden het belangrijk dat onze bonbons van top kwaliteit zijn en werken uitsluitend met duurzame producten.

our story and journey...

kijkje in de keuken

behind the pastry

coming soon  •  COMING SOON  • COMING SOON  • COMING SOON • COMING SOON

Onze bonbons worden gemaakt van de hoogwaardige kwaliteit van Vahlrona chocolade. Valrhona is een bekend chocolademerk dat wereldwijd wordt gerespecteerd voor zijn hoogwaardige chocolade. Opgericht in 1922 in Frankrijk, staat het bekend om zijn "Grands Crus" chocolades, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde cacao uit specifieke regio's.

Het merk wordt vaak gebruikt door topchefs en patissiers vanwege de constante kwaliteit en smaak. Valrhona is synoniem met vakmanschap en passie voor chocolade.

duurzame chocolade

TERUG

Proefdoosje is aangevraagd! Wij proberen binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.

proefdoosje ontvangen voor uw horeca bedrijf?

lets work together